• Betaling via iDeal of op rekening
 • Binnen 1 dag verzonden
 • Fanatieke ondersteuning
 • info@ip-central.nl
 • 088-4723636
 • Betaling via iDeal of op rekening
 • Binnen 1 dag verzonden
 • Fanatieke ondersteuning
 • info@ip-central.nl
 • 088-4723636

iPhone SE 2020 - Refurbished

€ 225,00
excl. btw
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Zoek je een razendsnel en krachtig toestel van Apple? Moet je iPhone lekker compact zijn en geef je de voorkeur aan ontgrendelen via de homeknop? Dan is de iPhone SE 2020 64GB zwart het toestel dat je móet kopen! Bij de iPhone SE 2020 heeft Apple gekozen voor de zeer krachtige A13-chip en het ‘oude vertrouwde’ compacte design. Je haalt dus de perfecte combinatie tussen compact en kracht in huis.


iPhone SE 2020 met 64GB opslag en Touch ID

Deze Apple iPhone SE 2020 heeft een opslagcapaciteit van 64GB. We gebruiken onze smartphones steeds intensiever en daarnaast worden apps steeds groter. 64GB opslag is dus geen overbodige luxe en heel geschikt voor de gemiddelde smartphone-gebruiker. Met 64GB heb je voldoende opslag voor je favoriete apps, games, muziek en vakantiefoto’s. Al deze gegevens zijn goed beveiligd, want het toestel ontgrendel je via de vingerafdrukscanner die zich onder de homeknop bevindt.

Accu voor een hele dag

Eén van de pluspunten van de iPhone SE 2020 64GB zwart is de goede accu, waardoor je bij normaal gebruik moeiteloos de dag doorkomt. Het toestel kun je snelladen, dus mocht tussentijds bijladen nodig zijn, dan heb je snel weer genoeg accuduur. Daarnaast kun je de Apple iPhone SE 2020 draadloos opladen (draadloze lader wordt niet meegeleverd). Dat komt omdat het toestel een glazen achterkant heeft.

Leg je favoriete momenten haarscherp vast

Voor goed beeldmateriaal heb je geen drie camera’s nodig en de iPhone SE 2020 zwart bewijst dat. Dit toestel van Apple heeft een enkele 12-megapixel camera aan de achterkant. Hiermee maak je met één druk op de knop de mooiste foto’s. De camerasoftware zorgt automatisch voor de mooiste belichting. Hierdoor krijg je haarscherpe natuurgetrouwe foto’s die er fantastisch uitzien. Filmen kun je zelfs in 4K, wat vier keer beter is dan Full HD. Met de 12-megapixel frontcamera film je in Full HD en maak je portretfoto’s van studiokwaliteit. Bij de camera van de Apple iPhone SE 2020 zwart ligt de kracht in de eenvoud en leg je jouw favoriete moment haarscherp vast. En omdat de iPhone SE 2020 zwart over 64GB opslag beschikt, sla je al je beeldmateriaal direct lokaal op.

Meegeleverd in de doos:

 1. Laadsnoer
 2. Adapter
 3. Simkaart pin